20 December 2014

posting langkawi

jam 9pagi sabtu lpas, sedang gua lena diulit mimpi basah, telepon gua bebunyi. gua tatap skrin henset gua, hmmm.. bos gua kol.. gua saje mls angkat telepon, sbb gua ade kat kg, lari dr tugas, sepatutnya ari bekeja.. hehe sempat la 3kali bebunyi garang telepon gua.. sempat la kne voice msj gua rasa.. kahkah kne tolak kredit la bos gua.. gua cuba besikap kejam sedikit..

ah..ah..ah... telepon gua msuk msj.. hambik ko! bunyi msj pon semacam.. haha gua baca msj, "salam, ptg nie dtg opis packing brg esok flight pegi langkawi.. tq" erkkk! alamak! gua sepantas kilat amek towel, mandi2 wajib, terus kemas brg nk balek kl.. eh jap mandi wajib? bodo ape mandi wajib nye, bukan berjimak pon mlm td.. oke2 silap, mandi buih je.. gua salam mak bapak gua, terus shoot kl.. babi la! jdi jugak out station! ingat xjadi.. grrrr!

sampai2 opis, gua packing brg, amek tiket flight sume, balik tdo.. keesokannya gua smp langkawi, ape2 hal hapdet status wechat dulu.. bgtaw current location kat langkawi.. perghh! bajet hot siak.. babi! look around sepukul...... :p

tp kebanyakan komen yg gua terima lam status wecek gua tu, sumenya nak kirim coklat daim.. walhal gua xpnh dgr pon coklat daim nie.. apabila xpnh dgr, secara automatik nya gua xpenah mkn la kan? xkisah la auto ke manual, yg pasti gua xpenah mkn lgsung, noob gile gua nie.. gua terus buat research besama abg google kita, search coklat daim.. nah! nie result dia..



hmmm... mmg kompom gua xpnh mkn.. kg gua xde jual mende alah nie.. pesoalannya skrg sedap atau tidak?

gua terus jalankan kaji selidik di status wecek gua, jawapannya semua sama.. sedap! ermmmm... terus jantung gua bedegup kencang, suhu bdn menjadi semakin panas, tekanan darah semakin tinggi, hidung mula nak mengeluarkan cecair, tanda gua xsabar nak mencuba coklat nie.. sungguh hebat perasaan xsabar gua..

tp smp skrg dah seminggu gua kat sini, blom dpt merasa lagik coklat daim tu.. bile dah ade dekat, xnak plak mencari, cuma nakkan sedikit usaha je.. usahanya kne ambik kunci kete stat enjin g beli kat kedai je.. tp stended la klu telebih mkn vitamin malas nie..

apehal mata gua nie kejap bukak kejap tutup nie... babi btol! patut la ngantok, dh pukul 2pg.. grrrr!

k cau!

1 comment:

Ummi Damia n Darwisy Sayang Abbi said...

lame tak update..... bz berbenor gayenye... hihi